Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Morsko Oko Garden ALL inclusive
StarStarStarStar

 Hotelul Morsko Oko Garden ALL inclusive
Pret: 30.00 EUR Nr persoane:
Converteste
30.00 EUR
682.20 MDL
34.32 USD
Data:
Nopti:


Pretul este calculat pentru o persoana per noapte in numar DBL-park view room, PRET VALABIL DIN din 05.06.2016-14.06.2016 , Inclus in pret cazarea, alimentarea tip ALL, TAXA DE STATIUNE.

 

EARLY BOOKING EBD Booking/Sale period PYM % Pym Date
  15% till 31.05.2016 100% 05.06.2016

  Situat în partea de nord a stațiunii Nisipurile de Aur, la numai 50 de metri de plaja nisip a Mării Negre, Hotelul Morsko Oko Garden oferă o piscină mare, la malul mării, cu umbrele de soare și șezlonguri gratuite. Wi-Fi gratuit este disponibil în zona holului.

Restaurantul cu aer condiționat are o terasă spaţioasă cu vedere la mare. Micul dejun tip bufet, prânzul și cina sunt servite în fiecare zi. Băuturi răcoritoare sunt disponibile în hol şi la barurile de la piscină.
Oaspeții pot juca darts sau tenis de masă și pot savura o băutură la Beer House Petlite. De asemenea, oaspeții se bucură de acces gratuit la Club PR, una dintre cele mai cunoscute discoteci din stațiune, situată în centru.
Toate camerele oferă TV prin satelit, un balcon și un frigider, precum și aer condiționat. Baia privată are duş şi uscător de păr.
Centrul orașului Varna este la 19 km, în timp ce Aeroportul din Varna este la 30 km de Morsko Oko.
‘’ Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru posibilele nepotriviri  care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.’’

 

 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!