Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Sunrise All Suites Resort
StarStarStarStar

Sunrise All Suites Resort


 

 
Acest complex de apartamente se află la 3 km nord de Obzor şi la numai 200 de metri de plaja cu o lungime de 4 km. Oferă apartamente cu aer condiţionat şi cadă. Hotelul Sunrise are o parcare privată şi un garaj subteran.
Restaurantul serveşte diverse preparate bulgăreşti şi internaţionale. Oaspeţii care doresc să gătească au la dispoziţie un supermarket.
Sunrise include un centru de recuperare cu sală de fitness, saună şi centru de masaj.
Hotelul de apartamente oferă o sală pentru îngrijirea copiilor. Aceasta se află aproape de piscină şi de restaurant.
Iazul ecologic, deschis în mai 2012, are flori importate din Olanda şi din Italia. Complexul include magazine cu accesorii de plajă, articole de îmbrăcăminte şi suveniruri.
Aeroportul internaţional din Burgas se află la 60 km sud de complex, iar aeroportul internaţional din Varna este la 60 km nord de Sunrise All Suites Resort.

 

‘’ Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru posibilele nepotriviri  care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.’’

 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!