Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Grifid Vistamar
StarStarStarStar

Grifid Vistamar


Hotelul ultra all inclusive Grifid Vistamar are o amplasare liniştită pe o alee din stațiunea Nisipurile de Aur, la 5 metri de plaja cu nisip. Hotelul Grifid Vistamar oferă plajă privată la un cost suplimentar.
Toate camerele şi suitele de la Grifid Vistamar oferă aer condiţionat, balcon, TV prin satelit şi baie spaţioasă. De asemenea, au vedere la mare.
Oaspeţii de la Grifid Vistamar se pot bucura de specialităţi locale în restaurantul principal. Barul din hol serveşte o gamă largă de băuturi. La barul de la piscină oaspeţii pot savura un cocteil sau o îngheţată şi se pot relaxa în apa răcoritoare.
Oferta ultra all inclusive include mic dejun târziu, mese tematice, gustare după-amiaza cu sandvişuri, prăjituri şi îngheţată, precum şi băuturi alcoolice locale şi de import între orele 18:00-24:00. Barul de la piscină serveşte băuturi locale între orele 10:00-18:00.
Hotelul oferă piscine în aer liber, sală de fitness complet echipată şi masaje la cerere.
Echipa de animaţie organizează diverse activităţi precum aerobic, gimnastică acvatică, Pilates, darts sau tenis de masă. Oaspeţii de la Grifid Vistamar au la dispoziţie un loc de joacă multifuncţional la Hotelul vecin Grifid Bolero.
În apropiere de Grifid există numeroase magazine, baruri, restaurante, cluburi de noapte şi un cazinou. Cel mai apropiat aeroport internaţional este în Varna, la 22 km.


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!