Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Mirabello Beach & Villas*****
StarStarStarStarStar

Mirabello Beach & Villas*****


 Descrierea unitatii de cazare

Serviciile si facilitatile oferite de hotelul Iberostar Mirabello Beach & Villas***** din insula Creta sunt pe gustul fiecarui oaspete, de la restaurante, sala de fitness, piscina exterioara, plaja, teren de tenis, centru de sport, amfiteatru, night club si mini Spa, la 5000 de metri patrati de gradina, fiind locul ideal de petrecere a vacantei atat pentru cupluri si familii cat si pentru grupuri.
Conditii de cazare
Hotelul ofera cazare in 178 de camere cu design modern:
  • camere duble
  • camere family
  • junior suites
  • bungalows
  • maisonettes.
Camerele au in dotare: aer conditionat, televizor, telefon, seif (contra cost), radio, frigider, uscator de par, grup sanitar propriu si balcon/terasa.
Camerele duble sunt spatioase si au 2 paturi single sau pat matrimonial.
Family rooms sunt perfecte pentru cazarea familiilor. Au 50 de metri patrati. Sunt formate din 2 camere interconectate. Au un grup sanitar si 2 balcoane.
Junior suites sunt camere spatioase, decorate luxos, ce au terasa cu vedere spre marea Egee.
Bungalows sunt camere decorate cu pat matrimonial sau 2 paturi single, baie cu dus si balcon.
Maisonettes sunt apartamente pe 2 niveluri cu scara interioara, avand dormitor cu pat matrimonial la etaj, doua paturi single la parter, living, baie la fiecare nivel si terasa la parter.
Servicii si Facilitati Hotel
Hotelul dispune de: piscine exterioare pentru adulti, 2 piscine exterioare pentru copii, mini Spa, restaurant principal, restaurant a la carte Il Patio, pool bar Village Dolphin, cafenea Kafenion Cretan Traditional, lobby bar Thea, snack bar Elia, beach bar Marmaid, beach bar Tropical, mini club, sala de fitnss, terenuri de tenis de camp, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, organizari evenimente, sala de conferinte, salon de infrumusetare, loc de joaca, animatie, seri cu muzica live si centru de scufundari.

Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!