Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Maraya 3 *
StarStarStar

Hotelul Maraya 3 *


 

 

Hotelul Maraya 3 * din Bansko se afla la o distanta de 750 m de Gondola si la 1,5 km ce centrul statiunii Bansko. A fost construit in anul 2006, renovat in anul 2013, are 3 cladiri interconectate, 4 etaje, lift, 54 de unitati de cazare.
 
Hotelul Maraya 3 *dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice, vestiar pentru echipamentul de ski, lobby bar, restaurant principal, sala de jocuri, sala de conferinte (capacitate 50 locuri).
Copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant,.
Gratuit: acces la piscina, sauna, baie de aburi, fitness, transport pana la Gondola si retur.
Contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, tratamente Spa etc.
Animalele de companie de talie mica sunt permise doar cu confirmarea in avans de catre hotel (gratuit).
Parcare: exteriora (gratuit, in limita locurilor isponibile).
Hotelul Maraya 3* dispune de urmatoarele tipuri de cazare:
- 34 Camere duble (22mp): (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 3 adulti), cu pat dublu sau 2 paturi separate, iar patul suplimentar este o canapea extensibila, are podea cu mocheta. Camerele duble Deluxe sunt mai spatioase decat camerele duble standard si mai frumos mobilate. Acestea au balcon si baie cu cada.
- Apartament cu 1 dormitor (60 mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii), dormitor cu un pat dublu, iar in living este o canapea extensibila si are podea cu gresie si balcon.
- Apartament cu 2 dormitoare: (4 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulti + 2 copii), dormitoarele au pat dublu sau 2 paturi separate, in living este o canapea extensibila si au balcon.
Toate unitatile de cazare dispun de incalzire centrala, Tv satelit, mini bar, baie cu cabina de dus si feon. Unele unitati au si fierbator.

Demipensiune

 

 

 ‘’ Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru posibilele nepotriviri  care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.’’

 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!