Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Aseva Kashta 3*
StarStarStar

Hotelul Aseva Kashta 3*


Pretul este calculat pentru o persoana per noapte in numar DBL, PRET VALABIL DIN din 08.01.2015- 10.03.2015, Inclus in pret cazarea, alimentarea tip BB, TAXA DE STATIUNE.

‘’ Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru posibilele nepotriviri  care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

 

 

Hotelul Aseva Kashta 3* se afla la 300 m de Gondola si de centru si la 10 minute de mers pe jos de principala strada de shopping din Bansko.
A fost construit in 2005, renovat in 2011, are o cladire cu 4 etaje, nu are lift.

 
Hotelul Aseva Kashta 3* are taverna cu semineu, vestiar pentru echipamentul de ski.
Gratuit: Wi-fi in zonele publice.
Contra cost: transport pana la Gondola.
Se accepta animale de companie, contra cost.
Parcare: exterioara, in limita locurilor disponibile.

 
Hotelul Aseva Kashta 3* are 11 camere duble (2 paturi normale; in doua dintre camere exista posibilitatea amplasarii unui pat suplimentar), suprafata 25 mp, majoritatea camerelor sunt cu 2 paturi.
Toate camerele dispun de incalzire centralizata, TV, Wi-fi, mocheta, baie cu dus. Majoritatea camerelor au balcon.
 
Mic dejun sau demipensiune (in functie de numarul turistilor aflati in hotel masa se poate servi meniu fix sau bufet)

 

 

 

 ‘’ Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru posibilele nepotriviri  care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.’’

 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!