Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Green Wood****
StarStarStarStar

Hotelul Green Wood****


Localizarea unitatii de cazare
Dist. de partia de ski: 5 km - 7 km

Hotelul Green Wood**** este situat la 6 km distanta fata de Bansko, 3 km de Razlog si 2 km fata de Katarino. Hotelul ofera transport pana la partiile de ski din statiunea Bansko.

Descrierea unitatii de cazare
Hotelul Green Wood**** se afla la 500 m distanta fata de terenul de golf “Pirin Golf” si in apropierea frumoasei zone Katarino. Acest hotel reprezinta o alegere buna pentru cei care doresc sa isi petreaca concediul intr-o zona linistita, pentru pasionatii de ski sau iubitorii golfului. Este clasificat la 4 stele.
Conditiile de cazare
Hotelul ofera cazare in 28 camere duble, 53 studiouri, 19 apartamente cu 1 dormitor si 6 apartamente cu 2 dormitoare.
Toate camerele din complex sunt mobilate in stil modern si dispun de chicineta complet echipata, TV LCD, DVD, acces internet. Unele camere dispun de balcon.
Camera dubla standard: grup sanitar propriu cu dus, chicineta mica, TV LCD, DVD, acces internet.
Studio standard: grup sanitar propriu cu dus, chicineta, TV LCD, DVD, acces internet. Studiourile de lux sunt mai spatioase.
Apartament cu 1 dormitor: grup sanitar propriu cu dus, chicineta in living, masa, canapea, TV LCD, DVD, acces internet.
Apartament cu 2 dormitoare: grup sanitar propriu cu dus, chicineta in living, masa, canapea, TV LCD, DVD, acces internet.
Duplex: la primul etaj - grup sanitar propriu cu dus, chicineta in living, masa, canapea, TV LCD, DVD, acces internet; la cel de-al doilea etaj sunt 2 dormitoare si toaleta.
Servicii si Facilitati
Restaurantul ofera bucate rafinate din bucataria europeana, dar si specialitati din bucataria nationala a Bulgariei, precum si o selectie mare de vinuri. Barul din lobby este locul unde relaxarea dupa schi sau golf se combina cu un cocktail sau alte bauturi.
Pentru serviciile de spa de la Centrul Spa din apropiere puteti cere informatii la receptie.
In curand se va deschide un centru spa si in cadrul hotelului.

Alte servicii si facilitati in cadrul hotelului: parcare, room service, transferuri, zona cu magazine, organizare excursii, loc de joaca pentru copii, securitate etc. 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!