Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Samokov
StarStarStarStar

Hotelul Samokov


Localizarea unitatii de cazare
Dist. de partia de ski: < 100 m
Altitudine (metri): 1350

Hotelul Samokov este situat in centrul statiunii Borovets (1350 m deasupra nivelului marii) langa Gondola Yastrebetz si la numai o ora fata de capitala tarii, Sofia. 

Descrierea unitatii de cazare
Hotelul Somokov din Borovets are clasificarea de 4 stele. Acesta este un hotel in stil alpin, inconjurat de paduri de pini, atmosfera placuta si servicii de prima clasa pe parcursul intregului an. Este cel de-al doilea hotel din statiune ca vechime dupa Hotel Rila.
Conditiile de cazare
Hotelul Samokov din Borovets ofera: 250 camere standard; 11 camere de lux; 4 apartamente.
Camerele au toate facilitatile necesare: mini-bar, telefon direct, radio, TV satelit, baie cu cada, uscator de par si balcon cu vedere spre munte. Apartamente: camera de zi, dormitor si cabinet separate printr-un coridor, TV prin cablu sau satelit, telefon, radio, acces internet, mini-bar, baie, balcon.
Servicii si Facilitati

 

Hotelul dispune de 3 restaurante: 60, 250, 350 de locuri si de 8 sali: 3x20, 30, 50, 90, 100, 600 locuri. La ultimul etaj se afla Restaurantul Panorama de unde se poate vedea intreaga statiune.
Facilitati Hotel: room service; seif, informatii; schimb valutar; spalatorie si curatatorie; centru de afaceri; sali de conferinte; magazine si buticuri; salon de frumusete si coafor.
Restaurant; bistro / cafe; bar / pub; discoteca/ club de noapte; lobby bar.
Piscina cu bar la piscina ; lift; sala de bowling; centru de fitness; piscina interioara; sauna; masaj; jacuzzi; centru medical si SPA; teren pentru mini-golf in fata hotelului.

Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!