Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Perelik
StarStarStar

Hotelul Perelik


  Pretul este calculat pentru o persoana per noapte in numar DBL, PRET VALABIL DIN din 03.01.2015- 31.03.2015, Inclus in pret cazarea, alimentarea tip ALL FLEXY, TAXA DE STATIUNE.

‘’ Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru posibilele nepotriviri  care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.’
Localizarea unitatii de cazare
Dist. de partia de ski: 1 km - 1,5 km

Hotelul Perelik*** este situat la 1000 metri de teleschi, in centrul statiunii Pamporovo.
Descrierea unitatii de cazare
Cu o pozitie ideala, in centrul statiunii, Hotelul Perelik*** reprezinta una din cele mai bune oferte de cazare din statiune, avand tarife accesibile si servicii de calitate.
Conditiile de cazare
Hotelul Perelik*** este format din 164 camere duble, 9 camere triple, 8 single, 2 apartamente mici, 7 apartamente mare, 15 maisonette si 7 studio.
Camerele duble sunt dotate cu doua paturi twin ce nu pot fi unite, baie cu cada sau dus, telefon, televizor, radio, si mini bar. Majoritatea camerelor au balcon.
Apartamentele mici sunt dotate cu: living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.
Apartamentele mari sunt dotate cu: living spatios cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.
Maisonettele sunt dotate cu: -la primul nivel, sunt formate din living si grup sanitar; la cel de-al doilea nivel: dormitory, grup sanitary, TV satelit, telefon, minibar, balcon.
Studio-urile sunt dotate cu: living, dormitory, kitchinetta (plita electrica, cuptor microunde, frigider, cafetiera), canapea extensibila, TV satelit, telefon, mimibar, grup sanitary propriu si balcon.
 
Servicii si Facilitati

Hotelul Perelik*** dispune de transport pana la ski lift, restaurant cu specific bulgaresc, bar, bar la piscina , piscina interioara, coafor, salon de frumusete, fitness, sauna, solar, masaj, centru SPA, bowling, birou de schimb valutar si sala de conferinte. 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!