Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Villa George
StarStarStarStar

Villa George
Pret: 30.00 EUR Nr persoane:
Converteste
30.00 EUR
682.20 MDL
34.32 USD
Data:
Nopti:


 

 Pretul este calculat pentru o persoana per noapte in numar DBL prentru un sejur de 7 nopti din 01.07.2015 pina la 08.07.2015.  In pret este inclusa: asigurarea, cazarea.

‘’ Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru posibilele nepotriviri  care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.’’

 

 

Acest hotel mic si confortabil este situat in apropiere de satul Kriopigi. Acesta consta intr-o cladire cu trei etaje. Direct de la hotel exista acces la plaja. In curte, pe drumul spre plaja, loc de joaca pentru copii si o piscina. Toate camerele sunt dotate cu bucatarie proprie. Balcoanele ofera vederi spectaculoase ale padurii de pini sau spre mare. Personalul prietenos, atmosfera intima - are tot ce ai nevoie pentru o vacanta de familie relaxanta.

 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!