Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Turcia Alanya KLEOPATRA BLUE HAWAI HOTEL 4*
StarStarStarStar

 Turcia Alanya KLEOPATRA BLUE HAWAI HOTEL 4*
Pret: 450.00 EUR Nr persoane:
Converteste
450.00 EUR
10233.00 MDL
514.74 USD
Data:
Nopti:


 

Pretul este calculat pentru un adult per 6 nopti, inclusa cazarea, alimentarea tip HB ,biletul avia, cazarea posibila din 07.07.2015  pentru 6 nopti

 

 Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru posibilele nepotriviri care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.’’

Acest hotel este situat în Alanya, la numai 30 m de plaja Kleopatra la Marea Mediterană. Dispune de o piscină în aer liber; vă oferă camere cu aer condiţionat şi balcoane cu vedere la mare.

Camerele de la Hotelul Kleopatra Euro sunt spaţioase, cu mobilier simplu. Vă oferă un birou de lucru, minibar şi TV. Băile private includ un uscător de păr.

Hotelul Euro vă propune zilnic un bufet de mic dejun. Restaurantul său în aer liber vă serveşte specialităţi regionale; numeroase vinuri şi băuturi spirtoase sunt disponibile la bar.

Relaxaţi-vă într-un şezlong pe plajă sau verificaţi-vă e-mailurile la colţul de internet. Hotelul Kleopatra include, de asemenea, o zonă de joacă pentru copii.

Kleopatra Euro este situat la 15 minute pe jos de centrul oraşului şi la 4,5 km de castelul Alanya. Aveţi la dispoziţie parcare privată gratuită în incintă.


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!