Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Dolce Vita 4*
StarStarStarStar

Hotelul Dolce Vita 4*


Hotelul Dolce Vita 4* este un hotel linistit, se afla la 3 km de Budva. Statia de autobuz este la 100 m de hotel. Este situat pe o mica colina, la 150m de plaja si mare. Langa hotel se afla un Aqua Park. Construit in stil modern, hotelul Dolce Vita asigura un confort superior, asemenea hotelurilor de 4 stele.

Hotelul Dolce Vita este unul modern, cu 6 etaje, construit in anul 2009. Pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant climatizat, bar cu terasa, lobby, internet wireless, lift, parcare, sala de fitness.
Contra Cost: sauna, sezlonguri si umbrele pe plaja, sporturi de apa.
Hotelul nu permite accesul cu animale de companie.
*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul.
Camerele hotelului Dolce Vita sunt moderne si confortabile, au o suprafata de 22 mp si dispun de baie cu dus, feon, telefon, LCD, Internet wireless, minibar, seif, aer conditionat/incalzire, balcon.
Camera tripla are 24 mp. Camera single este camera dubla in regim de single.
Camera family are 40 mp, consta in living cu o canapea extensibila si un dormitor, avand aceleasi dotari ca si camera dubla.

 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!