Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Splendid Spa Resort 5*
StarStarStarStarStar

Hotelul Splendid Spa Resort 5*


Hotelul Splendid Spa Resort 5* face parte din categoria hotelurilor Premium si beneficiaza de o pozitionare excelenta chiar langa plaja, de-a lungul promenadei, la 3 km de centrul orasului Budva, de zona cu baruri, restaurante si magazine.

Hotelul exclusivist Splendid Spa Resort, din categoria 5* de lux, consta intr-o cladire cu 9 etaje si dispune de 3 restaurante: restaurant principal, restaurant A- la carte Gourmet“Window of Montenegro” situat la ultimul etaj cu o panorama minunata asupra marii, restaurant pe plaja “Promenada Beach” cu specific japonez, baruri, lobby, Internet wireless(contra cost), salon coafura, magazine, lift, parcare, pista pentru elicoptere, garaj, centru spa cu vedere la mare, sauna, hamam, zona de relaxare, piscina interioara(100 mp), piscina
exterioara (250 mp, deschisa din iunie pana in octombrie), sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina si pe plaja, biosauna, whirlpool, baie de aburi, diferite tipuri de saune, hamam, solar, dusuri cu diverse terapii, centru fitness, sah in gradina, boccia, volei pe plaja, darts.
Programe de animatie: tae bo, pilates, nordic walking, aerpobic cu muzica.
Copii: Hotel ideal pentru familii cu copii:
-loc de joaca
-animatie cu diverse activitati, cinema, jocuri in piscina, concursuri sportive etc
-babysitting pentru copii 2-11,99 ani (mai-octombrie, contra cost)
-carti si reviste
-jocuri video de inchiriat
-club pentru tineret
-halate de baie pt copii
-piscina pt copii
-restaurant pt copii
-miniclub 4-12 ani (vara program 8-22)
-camera de joaca.
Contra Cost: Internet wireless, proceduri in centrul Spa (3000 mp) cu vedere panoramica asupra marii, teren de tenis (iarba) cu iluminare nocturna, minigolf.
*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul.
341 camere comfortabile si elegante, cu o suprafata de 41 mp, ce dispun de baie proprie, feon, halat de baie, radio, telefon, TV satelit, DVD player, Pay-TV, internet wirelles (contra cost), minibar, seif, aer conditionat/incalzire, balcon, room service 24h.
Camerele single sunt camere duble in regim de single. Camerele cu usa comunicanta sunt la cerere.


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!