Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotelul Iberostar Bellevue 4*
StarStarStarStar

Hotelul Iberostar Bellevue 4*


Hotelul Iberostar Bellevue 4* este  situat pe plaja de nisip si pietricele din Becici, la aprox. 2 km de orasul Budva, statie de autobuz la 150 m de hotel. Este ideal localizat pe renumita plaja Becici, a fost renovat in 2006 si este un loc ideal de vacanta pentru familiile cu copii datorita numeroaselor facilitati. Este situat pe malul marii, langa o colina cu verdeata.

Hotelul Iberostar Bellevue 4* dispune de climatizare in toate zonele publice, este format din 3 cladiri, 2 restaurante pentru nefumatori, pianobar, bar si computer legat la Internet (contra cost), salon de infrumusetare, minimarket, magazin de suveniruri, lift, parcare, 2 piscine exterioare (dimens: 550 mp si 800 mp), sezlonguri si umbrele la piscina, piscina interioara, tenis de masa, baschet, volei pe plaja.
Copii: Piscina exterioara, animatie, camera de joaca, teren de joaca.
Contra Cost: Conexiune la internet, prosoape de plaja, sala de fitness, 3 terenuri de tenis, masaj, sezlonguri si umbrele la plaja
*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul.
Cemerele sunt decorate modern, au aprox. 20 mp, dispun de baie proprie, feon, telefon, TV satelit, seif, aer conditionat/incalzire (in functie de sezon), balcon. Camerele Economy nu au balcon!

 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!