Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotel Mirage MedSPA ****
StarStarStarStar

Hotel Mirage MedSPA ****


Localizarea unitatii de cazare
Hotel Mirage MedSPA **** este situat in partea de nord a statiunii la aproximtiv 100 m de plaja in zona Steaua de Mare.
 
Descrierea unitatii de cazare
  Cu o investitie, abia finalizata, de 5 milioane euro intr-un centru de sanatate ultramodern si  localizat in apopiere de plaja avand clasificare la categoria 4 stele, Mirage MedSPA Hotel ofera servicii turistice de cazare si restauratie la standarde internationale.
Odata cu inaugurarea noului Centru de Sanatate MirageMedSPA, in luna aprilie 2013, structura de cazare din cadrul complexului Mirage MedSPA Hotel, isi va primi oaspetii romani si straini intr-o ambianta noua, camerele si ariile publice fiind supuse unui amplu proces de renovare.
 
Conditii de cazare
Se ofera cazare in, 63 camere duble si 12 apartamente.
Camerele duble dispun de grup sanitar propriu, TV (cablu), telefon,frigider, aer conditionat, balcon, geam termopan.
Apartamentele sunt formate din living + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, aer conditionat, balcon, geam termopan. Cele doua camere sunt separate doar de draperii.
 
 
Servicii si Facilitati Hotel
  • restaurant
  • centru de tratament Mirage SPA -  cu o capacitate de 300 de oaspeti pe zi, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne.
  • sauna finlandeza
  • sauna umeda
  • fantana de gheata
  • dusuri ciclonice
  •  piscina interioara cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat
  •  paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai. 
         Mirage MedSPA imbina armonios terapiile medicale de recuperare bazate pe factori terapeutici naturali remarcabili - namolul sapropelic din Lacul Techirghiol, soarele, apa de mare si lac, plante cu efecte tamaduitoare din zone alpine nepoluate, uleiuri esentiale aromatice - cu produsele Gerovital H3 incluse in programe anti-imbatranire, terapii de relaxare si invigorare, de reducere a efectelor stressului, masaje traditionale, terapii corporale si faciale, toate menite sa restabileasca echilibrul fizic, mental si emotional al organismului privit in ansamblu.


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!