Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotel Boutique Shine
StarStarStarStar

Hotel Boutique Shine


Descrierea unitatii de cazare
 Hotel Boutique Shine  este un hotel de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier, cu un design unic si facilitati la standarde internationale. Decorul contemporan diferit pentru fiecare camera, fiecare salon, fiecare colt, este conceput pentru confortul si beneficiul clientilor.
Conditii de cazare
 Hotelul dispune de 10 camere duble, 4 apartamente si 3 garsoniere.
  Camerele duble standard au suprafata de 20 m.p., fiecare camera avand design unic, aer conditionat, minibar. Paturile matrimoniale sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei  de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baile moderne si spatioase au in dotare cabine de dus 120x120cm cu hidromasaj, aparat radio, mobiler din lemn de stejar.Capacitate cazare 2 adulti + 1 copil ( 0-11.99 ani)
  Camerele duble cu vedere la promenada pe Strada Trandafirilor -  design unic pentru fiecare camera, aer conditionat, minibar. Paturile sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baile moderne si spatioase au in dotare cazi cu hidromasaj, aparat radio, mobiler din lemn de stejar.Capacitate cazare 2 adulti + 1 copil (0-11.99 ani).
  Apartamentul Deluxe are suprafata de 32m.p, aer conditionat, minibar, perete cortina cu dimensiunile 4  x 2,7 m. spre promenada la strada Trandafirilor - strada principala in Statiunea Neptun.
Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei  de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baia moderna si spatioasa are in dotare Jacuzzi si mobilier din lemn de stejar.Capacitate cazare 3 adulti + 1 copil (0-11.99 ani).
   Apartamentul Senior are suprafata de 32m.p, aer conditionat, minibar, perete cortina cu dimensiunile 7,2 x 2,7 m  spre promenada la strada Trandafirilor - strada principala in Statiunea Neptun.
Patul matrimonial  este  tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180x200 cm. Peretii  sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baia moderna si spatioasa are in dotare cabina dus 120x120cm, cu hidromasaj, aparat radio, mobilier din lemn de stejar.Capacitate de cazare 3 adulti + 1 copil ( 0-11.99 ani).
   Garsoniera are suprafata de 28m.p, design modern, minibar.  Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baia moderna si spatioasa are in dotare cada cu hidromasaj. Capacitate de cazare 2 adulti + 1 copil (0-11.99 ani).
 
Servicii si Facilitati Hotel
  • restaurant
  • bar
  • terasa
  • parcare
  • internet


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!