Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotel Hora***
StarStarStar

Hotel Hora***


Descrierea unitatii de cazare
Hotel Hora*** a fost complet renovat in 2005 oferind conditii foarte bune de cazare si servicii de calitate. Facilitatile hotelului, dar si dotarile interioare ale acestuia, dar mai ales pozitia foarte avantajoasa, au facut ca si acest hotel sa fie foarte cautat in sezonul estival.
Conditii de cazare
Hotelul dispune de parter + 14 etaje, lift. Se ifera cazare in 269 camere duble si 14 apartamente, incalzire centrala.
Camere duble dotate cu grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon, geam termopan, balcon.
Apartamente dotate cu living (canapea extensibila) + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon, geam termopan, balcon.
Camera dubla = maxim 2 adulti + 2 copii, in camera dubla se admite cel mult un pat suplimentar sau o canapea extensibila. Cazarea copiilor se face pe baza certificatului de nastere, cu obligativitatea inscrierii acestora pe voucher pentru a evita orice probleme de tarifare. Apartament = 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil; in apartament nu se admite pat suplimentar. 
 
Servicii si Facilitati Hotel
Restaurant, bar de zi, terasa. Accesul la piscina este inclus.
Sala fitness, loc de joaca pentru copii, casa de schimb valutar, seif la receptie.
Parcare.
Nu se accepta accesul cu animale de companie.
Tratamentul se poate asigura in baza de tratament proprie, in baza recomandarii medicale; baza de tratament dispune de sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie si cultura fizica medicala; tratamentele balneare sunt indicate pentru: boli reumatismale, ale aparatului respirator, circulator, dermatologice, sechele posttraumatice, boli de nutritie, afectiuni ginecologice, boli ale sistemului nervos.


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!