Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Apart Hotel Splendid
StarStarStar

Apart Hotel Splendid


Apart Hotelul Splendid 3* se afla in statiunea Sf. Constantin si Elena, la 250 metri de plaja si 10 km nord fata de Varna. Hotelul pune la dispozitia turistilor conditii foarte bune de cazare, oferind un sejur linistit si relaxant.
Apart Hotelul Splendid 3*  ofera oaspetilor sai parcare, magazin, loc de joaca pentru copii, casa de schimb valutar, restaurant, bar, piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, seif la receptie, room service, rent-a-car.
Apart Hotelul Splendid 3* dispune de 36 de apartamente cu 1 dormitor si 4 apartamentecu 2 dormitoare, repartizate intr-o cladire de 5 etaje.  Apartamentele cu 1 dormitor dispun de o suprafata de 65 mp si sunt formate dintr-un living si dormitor, apartamentele cu 2 dormitoare dispun de o suprafata de 120 mp si sunt alcatuite din living cu canapea extensibila si 2 dormitoare.
Toate apartamentele au in dotare: chicineta utilata complet, ceainic electric, plita electrica, cuptor cu microunde, TV, frigider, aer conditionat, balcon, grup sanitar propriu, uscator de par.
 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!