Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Hotel Riviera Beach
StarStarStarStarStar

Hotel Riviera Beach


Hotel Riviera Beach se afla la doar 15 metri de plaja in partea de sud a statiunii Riviera si alaturi de hotelurile Imperial, Lotos, Oasis si Nympha face parte din complexul hotelier Riviera Holiday Club. Acesta detine un impresionant numar de premii internationale pentru calitatea serviciilor si a ospitalitatii. Hotelul a fost deschis in anul 2002, cu o singura cladire, urmand ca din anul 2004 sa functioneze si a doua cladire.
Facilitati Hotel: centru spa, centru wellness, receptie clienti non-stop, camera de bagaje, restaurante, baruri, sala de fitness, jacuzzi, sauna, solar, baie de aburi, diverse tratamente, sporturi acvatice motorizate si nemototrizate, plaja privata, centru de afaceri, sali de conferinta, internet cafe, schimb valutar, seif, lift, gradina, centru de prim ajutor, room service, inchirieri auto, salon de infrumusetare, coafor, program animatie, gradinita, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, teren tenis, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, parcare.
Dotari camere: minibar, telefon, televizor, radio, seif, internet wireless, aer conditionat, uscator de par, pardoseala-mocheta, baie cu cada sau dus, balcon.
Servicii de masa: All Inclusive
Facilitati:
Piscina
Internet
Sala conferinta
Loc joaca
Parcare
Restaurant
Lift
Plaja privata
Spa
Aer conditionat
Balcon
Sala fitness
Jacuzzi


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!