Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Bar  


Bar este un oraș de coastă din Muntenegru.Are o populație de 40.037 (2011 recensământ). Bar este centrul municipiului Bar și un port maritim major al Muntenegrului.
Pe langa faptul ca port maritim principal Muntenegru , Bar și împrejurimile sale sunt , de asemenea, o destinație turistică majoră . Bar de astăzi este un oras modern , construit aproape în întregime , după al doilea război mondial , cu cladiri moderne , bulevarde largi și o mulțime de locuri de parcare .

Deși există unele plaje frumoase pietruite in Bar , mulți turiști aleg destinații din alte orașe mici din municipiul Bar , Sutomore , în special , cu plaje sa frumoase cu nisip .
-Biserica Trichonch Bar " :înființarea acestei biserici este legată de perioada domniei lui Iustinian ( secolul al 6-lea ) . Înălțimea zidurilor bisericii conservate se ridică la un metru .

-St Tekla Biserica { ortodoxă , cu un altar catolic } : A fost construiat din piatră spartă în secolul al 13-lea . La început a fost o biserică ortodoxă ,

-" Biserica Sf. Roko " { Ortodoxă } : Rămâne de Biserica Sf. Roko sunt situate în apropiere Sutomore . Biserica dateaza din secolul al 14-lea .

-" Biserica Sf. Atanasije " { Ortodoxă } : Aceasta datează de la sfârșitul secolului al 14-lea . În jurul bisericii , există mai multe morminte acoperite cu lespezi de piatra .

" Biserica Sf. Petka " { Ortodoxă } : Această biserică a fost construită în Evul Mediu și este construita din piatră cioplita .

 Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!