Ro   Ru   En
Bulgaria online
Inregistrare Pentru Turisti Pentru Agentii Grecia online Turcia online Check out Login
Calipso
Tel: +/373 22/ 55 66 99 +/373 78/ 55 66 99

Cum rezervez?


 

           Pentru rezervarea si cumpararea pachetelor turistice va puteti apropia la sediul companiei noastre ce se afla in orasul Chisinau bd. Decebal 23/2 of. 25.  Deoarece pretuim timpul Dvs acum am creat si posibilitatea de a rezerva si procura online pachete turistice la preturi promotionale. Este nevoie sa va inregistrati pe site-ul oficial al companiei noastre si sa expediati cererea. Ulterior dupa ce managerii companiei noastre vor examina cererea Dvs, va va fi expediata confirmarea sau in caz de lipsa de locuri o alternativa la acelasi nivel cu cea solicitata de Dvs sau cu un nivel mai ridicat.

Avantajul acestor metode este ca permite sa rezervati si sa procurati pachete turistice din orice localitate din Moldova sau de oriunde din lume.

 
 
Apoi veti primi confirmarea si contul de plata care urmeaza a fi achitat in numerar, cu cardul sau prin transfer bancar.
 
            Confirmarea rezervarii si procurarii (voucherul/biletele de avion/ etc.) si celelalte documente precum : contractul de prestare a servicilor turistice, factura fiscala, etc. le primiti la biroul nostru ce se afla in orasul Chisinau bd. Decebal 23/2 of. 25  in original sau pe e-mail/fax cu semnatura si stampla.

 


Copyright © Calipso. All rights reserved.   
To Top!